Ostoskori

Sulje

RAYA YAI

Raya Yai -saari on kokenut totaalisen muodonmuutoksen 15 vuoden aikana hiljaisesta koskemattomasta paratiisista kiireiseksi päiväretkituristien valtaamaksi snorklaus- ja sukelluskohteeksi. Saarella on kuitenkin edelleen oma idyllinsä: rennonletkeät hiljaiset aamut ja kuvankauniit auringonlaskut ovat Ao Patokin vitivalkoisella hiekkarannalla omaa luokkaansa. Saaren ehdoton valttikortti sukeltajan kannalta on lyhyet venematkat kohteille sekä rantasukellusten mahdollisuus.

RETKET

Oletko rentoutunut liikaa? Liity ohjattuihin snorklausretkiimme tai mielenkiintoiseen saarikierrokseen ja saat entistä enemmän irti tästä pienestä paratiisista!!

SUKELLUSKURSSIT

Viiden tähden PADI IDC keskuksemme tarjoaa sukelluskoulutusta aloittelijasta ammattilaistasoihin asti.

SUKELLUKSET

Helppoja, syviä, hylkyjä vai yösukelluksia? Monipuolisesta piväohjelmastamme löytyy sukellukset kaikentasoisille!

TOIMISTOMME

Raya Yain toimisto sijaitsee keskellä saarta, lähellä saaren " pääristeysväylää" :) Olemme auki joka päivä, aamusta iltaan, vuoden jokaisena päivänä. Varusteliikkeemme tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita.

Raya Divers Co Ltd
1/2-1/3 Moo 5, T. Rawai, A. Muang
Phuket 83130 Thailand
TEL:  +66 (0) 9 9308 6226  
EMAIL: booking@rayadivers.com

Kirjoita sähköpostiosoitteesti tähän

Käytä koodia "SUPERSALE" maksun yhteydessä saadaksesi 20% alennuksen kaikista tuotteista! Tilaa uutiskirjeemme ja kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoisalennuksista sekä tuoreimmista matkustus suosituksista.

ETSI TUOTTEITA