Raya Yai

Raya Yai -saari on idyllinen paratiisisaari vain kivenheiton päässä Phuketista. Raya Divers on saanut nimensä saaren mukaan ja koko firman toiminta sai alkunsa sieltä noin 20 vuotta sitten. Saaren tunnuspiirteitä ovat rennonletkeät hiljaiset aamut ja kuvankauniit auringonlaskut Ao Patokin vitivalkoisella hiekkarannalla ovat omaa luokkaansa. Raya Yai on tullut suosituksi päiväretkikohteeksi Phuketista sen kristallinkirkkaan veden ja upeiden valkohiekkaisten rantojen takia. 

Raya Yai soveltuu erinomaisesti sukeltajille jotka haluavat sukeltaa paljon tai suorittaa kursseja. Kohteita löytyy kaiken tasoisille sukeltajille monipuolisesti. Saaren ehdottomia valttikortteja sukeltajan kannalta ovat lyhyet venematkat kohteille sekä rantasukellusten mahdollisuus. Suosittelemme Raya Yai -saarta myös Phuketissa majoittuville esimerkiksi yhden tai kahden yön visiitille. Saarella on monen tasoista majoitusta viiden tähden luksus rantaresortista perinteisiin bungalow- majoituksiin. Lisätietoa majoituksista ja varaukset Booking.com tai Agoda.

Snorklausta ja saariretkiä Raya Yain saarella Thaimaassa

Retket

Oletko rentoutunut liikaa? Liity ohjattuihin snorklausretkiimme tai mielenkiintoiseen saarikierrokseen ja saat entistä enemmän irti tästä pienestä paratiisista!!

PADI Sukelluskurssit Raya Yai -saarella Thaimaassa

Sukelluskurssit

Viiden tähden PADI IDC keskuksemme tarjoaa sukelluskoulutusta aloittelijasta ammattilaistasoihin asti.

Sukellukset Raya Yain saarella Thaimaassa

Sukellukset

Helppoja, syviä, hylkyjä vai yösukelluksia? Monipuolisesta päiväohjelmastamme löytyy sukellukset kaikentasoisille!

Toimistomme

Raya Yain toimisto sijaitsee keskellä saarta, lähellä saaren pääristeysväylää :) Olemme auki joka päivä, aamusta iltaan, vuoden jokaisena päivänä. Varusteliikkeemme tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita.

Raya Divers Co Ltd
1/2-1/3 Moo 5, T. Rawai, A. Muang
Phuket 83130 Thailand
Email. booking@rayadivers.com