Bida, Phi Phi Hylky & Paikallisten Saarien Sukelluskohteita 

Sukella kauniiden kalojen kanssa Phi Phi saarilla

Keskitaso | 5-25m | Kohtalainen virtaus

Glaed Gaeo  on Phi Phin uusin hylky, jonka Thaimaan merivoimat upotti 19. maaliskuuta 2014. Hylky on tarkoitettu sukeltamista varten. Lyhyestä ajasta huolimatta vedenalainen elämä on jo vakiintunut hylyn ympärille. 47 metriä pitkää ja 13 metriä leveää hylkyä ympäröivät lionfishit, pipefishit, keihäsrauskut, mustekalat ja barracudat. Näkyvyys on yleensä 15-20 metriä.

Sukeltaja valashain kanssa Phi Phi saarilla

Novice | 5-25m | Heikko virtaus

Bida Nok on kahdesta Bida saaresta suurempi, joka tarjoaa kiistatta maailmanluokan sukelluskohteita. Täällä sinulla on mahdollisuus nähdä leopardihaita, Hawkesbill kilpikonnia, ghostpipe kaloja, frogfish-kaloja, ja yli 100 eri kalalajia sekä vahvaa ja tervettä korallia. Lahti Bida Nokin eteläpuolella on loistava aloitteleville sukeltajille ja kursseja suorittaville opiskelijoille. Finger reef, joka ulkonee lahden edustalta, putoaa jopa 30 metriin ja tarjoaa huikeat maisemat monilla korallilajeillaan että koskemattomuudellaan.

Tutki lumoavaa vedenalaista maailmaa

Aloittelija | 5-30m | Kohtalainen - voimakas virtaus

Ao Nui sijaitsee Phi Phi Don saaren länsipuolella. Lahdelma on kalliopaasien suojassa ja sen länsipuolella on syvänne josta löytyy isoja pehmeän korallin peittämiä pinaakkeleita. Sukelluksien ja läpiuintien aikana voi bongata leopardihaita ja sukeltaa suurien kalaparvien vierellä. .

Pallokala korallien keskellä

Aloittelija | 6-20m | Kevyt virtaus

Hin Klai on Phi Phi Ley saaren itäpuolella. Merivuokkojen kukittama yksinäinen riutta sijaitsee hieman ulompana saaresta. Riutalla voi törmätä leopardihaihin, fusilier kalaparviin, seepioihin sekä kilpikonniin.

Toimistomme

Rayan toimisto sijaitsee Nopparat Tharan alueella, muutama sata metriä meriretkien lähtöpaikasta. Varusteliikkeemme tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita ja olemme auki ympäri vuoden. Sukelluskeskuksemme yhteydessä toimiva Raya Guest House majoittaa matkalaiset mukavasti ja edullisesti.

Raya Divers Co Ltd
153/7-8, Moo 5, Ao Nang A. Muang,
Krabi 81000 Thailand
Tel. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email. booking@rayadivers.com