Ostoskori

Sulje

Haemme vielä muutamista peruutuksista johtuen työharjoittelijoita talveksi 2017-18. Lähetä kuvallinen hakemuksesi mahdollisimman nopeasti rekry@rayadivers.com ja otamme sinuun pian yhteyttä!

TÖIHIN THAIMAAHAN

  • Oletko sosiaalinen, hyvä asiakaspalvelija, myyntihenkinen joustava työmyyrä?
  • Oletko kiinnostunut luonnosta, vedenalaisesta maailmasta ja uusista kulttuureista?
  • Pystytkö toimimaan paineen alla ja kykenetkö johtamaan tai antamaan käskyjä odottamattomissa tilanteissa?
  • Oletko motivoitunut tekemään töitä, vaikka päivät olisivatkin joskus pitkiä?
  • Puhutko sujuvaa Englantia ja kenties myös Ruotsia, Tanskaa, Norjaa, Venäjää tai Kiinaa?

TYÖPAIKAT

HARJOITTELIJAT

Oletko vähintään 20-vuotias ulospäinsuuntautunut nuori, joka on motivoitunut työskentelemällä oppimaan matkailualasta? Oletko hyvä avustaja ja opitko nopeasti uusia asioita?


SUKELLUSAVUSTAJAT

Haaveiletko urasta sukellusoppaana tai -kouluttajana? Oletko juuri aloittanut sukeltamisen tai kenties sukeltanut jo pidempään? Olisitko kiinnostunut toimimaan sukelluskoulttajien avustajina ja samalla suorittaa sukelluskursseja palkaksi?


TOIMISTO

Oletko huolellinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen - ehkä myös myyntihenkinen? Saatko ihmiset innostumaan ja nautit kun pääset kertomaan turistiryhmille loma-aktiviteeteista? Hallitsetko tietokoneen käytön ja perusohjelmat?


SNORKLAUSOPAS

Tuntuuko, että vesi on toinen kotisi, eli oletko vahva uimari ja hyvässä fyysisessä kunnossa? Oletko hyvä johtamaan ryhmiä kuuluvalla äänelläsi ja oletko suorittanut lähiaikoina ensiapukoulutuksen?


SUKELLUSKOULUTTAJA

Oletko käynyt PADI OWSI kouluttajakurssin tai suunnitteletko sen käymistä? Onko sinulla sukelluskokemusta tropiikista ja tuntuuko koralliriutta sellaiselta toimistolta missä sinä haluaisit viettää päiväsi?


VASTASITKO
KYLLÄ?

Hae nyt äläkä silloin kun se on liian myöhäistä! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja kuvallinen ansioluettelosi rekry@rayadivers.com


Kirjoita sähköpostiosoitteesti tähän

Käytä koodia "SUPERSALE" maksun yhteydessä saadaksesi 20% alennuksen kaikista tuotteista! Tilaa uutiskirjeemme ja kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoisalennuksista sekä tuoreimmista matkustus suosituksista.

ETSI TUOTTEITA