KEITÄ ME OLEMME

Tavoitteemme on tarjota poikkeuksellista asiakaspalvelua noudattaen länsimaalaisia turvallisuusstandardeja sekä pinnalla, että pinnan alla. Haluamme ylittää asiakkaiden odotukset jokaisella retkellä, jokaisena päivänä.

by Janne Miikkulainen, Raya Diversin perustaja

Haluatko parhaat snorklaus- ja sukellusretket Thaimaan lomallesi? Raya Divers on toiminut Thaimaassa jo yli 15 vuotta ja toimii viidessä eri lomakohteessa: Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta ja Raya Yai -saari. Raya Diversin kautta pääset laadukkaimmille aikuisille, lapsille ja perheille suunnatuille retkille: snorklaus, suppailu, kalastus, surffaus, sekä illallis- ja maisemaretket. Sukellusretket, sukellsusafarit ja PADI sukelluskurssit pyörivät ympäri vuoden aloittelijasta ammattilaistasoihin asti. Retkillä on suomalaiset oppaat ja sukelluskursseilla suomenkieliset kouluttajat ja oppimateriaalit. Hyvin varustelluista tarvikeliikkeistä voi ostaa vesiurheilu- ja sukellusvarusteita, sekä tyylikästä rantavaatetusta.

HEIMOPÄÄLLIKKÖMME


JIRI W

GENERAL MANAGER

Koko Rayan heimoa johtaa purjehtiva seikkailija syvältä Savon siimeksestä. Jiri on ollut mukana jo vuosia, ja on nykyään Rayan toimitusjohtaja. Hän tekee töitä kellonajasta ja paikasta riippumatta ja monet viime vuosien uudistukset ovatkin Jirin käsialaa.

SANNA H

Toimistopäällikkö

Tehokas energiapakkaus Sanna on päivittäisen toiminnan keskiössä. Hymy huulilla Sanna tarttuu samalla energialla sekä pikku ongelmiin että isompiin tehtäviin. Hommat hoituvat, aina mallikaasti ja hyvällä fiiliksellä.


KIMMO P

Myyntijohtaja

Aikaisemmin konsulttina sekä sukelluskouluttajana työskennellyt Kimmo on löytänyt paikkansa Thaimaasta, ja nyt hän työskentelee pitääkseen asiakkaiden tyytyväisyyden taivaissa. Jos miellät Raya Diversin mahdollisena yhteistyökumppanina, ota Kimmoon yhteyttä.

HESSU K

OPERATIONS MANAGER
(PHUKET)

Hessu on kerännyt kokemusta kaikista Raya:n kohteista, ja vastaa tällä kaudella suurimmasta kohteestamme Phuketista. Vaikka taivas putoaisi niskaan, tai KalPa voittaisi mestaruuden, Hessu hoitaa homman kotiin tyylikkäästi ja rauhallisesti.


ARI H

OPERATIONS MANAGER
(KRABI)

Ari on työskennellyt kaikissa kohteissamme, ja naama on tullut tutuksi kanta-asiakkaillemme vuosien varrella. Arin rautainen sukelluskokemus ja puujalkavitsit on monelle matkaajalle se tärkein syy palata takaisin juuri Arin kohteeseen lomalle. Hän johtaa Krabin toimintaa hymyssä suin kiireenkin keskellä.

 

ROBIN N

OPERATIONS MANAGER
(KOH LANTA)

Sähkömies pohjoisessa, sukelluskouluttaja etelässä. Ainoa asia mitä Robin rakastaa enemmän kuin sukeltamista on sukelluksen opettaminen. Robin on työskennellyt aiempina kausina kiireisissä keskuksissa Phuketissa ja Khao Lakissa, ja tällä kaudella Robin pääsee loistamaan Koh Lantan kirkkaissa vesissä.

LASSE E

OPERATIONS MANAGER
(KHAO LAK)

Raya Yain saarella viime talven viettänyt Lasse pitää tällä kaudella Khao Lakissa ohjat käsissä ja tiiminsä kaidalla tiellä. Sukeltava tietopankki Lasse pitää huolta siitä, että snorkkiretket sujuvat mallikkaasti ja sukellus on maailmanluokkaa.

KAIDE K

DIVING SPECIALIST       
(KHAO LAK)

Heimomme todellinen sukellus-spesialisti. Kaide on sukeltanut tuhansia ja taas tuhansia kertoja ainutlaatuisessa Similanin Kansallispuistossa Khao Lakin läheisyydessä. Hänellä on jo lähesi 20 vuoden sukelluskokemus ja hän on yksi halutuimmista sukellusoppaistamme.

.

ALIROY N

OPERATIONS MANAGER
(RAYA YAI)

Olipa kyseessä hupisukellukset tai sukelluskurssit, tämän savon sukelluskonkarin kanssa tunnet olosi aina turvalliseksi ja tyytyväiseksi. Rayadiversilla jo vuosia viihtynyt Ali tekee Raya Yain lomasta elämäsi seikkailun. Saaren leppoisaan ilmapiiriin Alin rauhallinen olemus sopii kuin maski päähän.