Similan 5 & 7 Sukelluskohteet 

Näe uusia lajeja sukellusretkillä

Aloittelija | 0-20m | Kevyt virtaus

Hideaway Bay on sukelluskohde, joka sijaitsee Similan saari numero 5 eteläpuolella. Se alkaa upealta valkohiekkaiselta rinteeltä jolla sijaitsee paljon koralleja, kalalajeja ja rauskuja. Sukelluksen loppupuolella pohja muuttuu kivikoksi ja riuttahait ovat tuttu näky kivenlohkareiden välissä. Kokeneemmilla sukeltajilla on mahdollisuus sukeltaa Tuna Wreck hylylle, joka sijaitsee 28 metrin syvyydessä ja tarjoaa nähtäväksi monimuotoista merenalaista elämää.

Sukeltaja suuren kalaparven keskellä

Aloittelija | 0-20m | Kevyt virtaus

West of Eden on upea sukelluskohde Similan saari numero 7 länsipuolella. Tämä sukelluskohde tarjoaa jylhiä kivimaisemia ja lohkareiden välisiä käytäviä täynnä elämää. Käytävät ja onkalot tuovat mahtavan lisän sukellukseen. Koskaan ei tiedä mitä kivien välistä voi löytää, ja se tekee West of Edenistä mielenkiintoisen kohteen kerta toisensa jälkeen.

Toimistomme

Rayan toimisto on Khao Lakin keskustassa ja auki marraskuusta maaliskuuhun. Varusteliikkeemme tarjoaa monipuolisen valikoiman viimeisimpiä laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita.

Raya Divers Co Ltd

4/37-4/ 38 Moo.7 T.Khuk Khak A Takuapa

Phang Nga 82190

Puh. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773

Email. booking@rayadivers.com