Epätoivosta onnellisuuteen - Anniina

From despair to happiness - By Anniina
ANNIINA ON ASUNUT PHUKETISSA VAKITUISESTI JO PITKÄÄN JA KERTOO VIIKOTTAISESSA BLOGISSAAN ELÄMÄSTÄ THAIMAASSA. LUE MITÄ TAPAHTUU PHUKETISSA JUURI NYT.

Anniina's Blog

Ratanachanit olivat kotona lähemmäs kolme kuukautta. Elämme molemmat hektistä elämää omilla tahoillamme ja olemme jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa. Oli aika erikoista, kun elämänmeno loppui kuin seinään ja jäimme sen sijaan kaksin neljän seinän sisään. Alkuun päivärytmi pyöri liikunnan ympärillä pitkien lenkkien muodossa eikä jatkuvasti tiukentuvat liikkumisrajoitukset onneksi vaikuttaneet siihen millään tavalla. Vapaa-ajalla käymme usein ulkona syömässä, mutta koko karanteenin aikana tilasimme ruokaa vain muutaman kerran. Valmistimme ateriat itse ja se olikin toinen asia, jonka ympärillä aika pyöri. Päivärytmi löytyi nopeasti ja tuntui sopivan hyvin molemmille.

Corona virus phuket

Parasta yhdessäolossa on se, että kun toinen muuttuu levottomaksi ja epävarmaksi niin toinen muistuttaa siitä, kuinka asioilla on aina tapana järjestyä. Uskallan sanoa molempien puolesta, että ensijärkytyksestä toivuttuamme pidimme "kotoilusta" ja yhteisestä ajasta. Emme ole koskaan saaneet viettää yhtä paljon aikaa yhdessä ja se olikin koko kattauksen paras anti. Päivät soljuivat omassa tahdissaan ja ihan vain olemassa oleminen sai aivan uuden merkityksen. Siitä olemisesta käsin saimme myös mahdollisuuden toimia apuna muille, joka entisestään lisäsi ylimääräisen ajan tarkoituksellisuutta.
Helping others

Omat tunteet vaihtelivat oman ajan arvostamisesta salaliittoteorioiden kautta epätoivoon ja materiaalia näiden molempien ääripäiden ruokkimiseksi tarjosi some. Joka toinen uutinen kehotti kehittämään itseä ja nauttimaan vapaasta ajasta, ja toinen puoli oli maailmanlopun ennustelua ja kauhuskenaarioita. Yllätyin, kuinka niin moni tuntui ottavan asiakseen levittää pelkoa ja epävarmuutta, vaikka toivon luominen olisi omasta mielestäni ollut tarpeen ja jo uutiset olivat tarpeeksi kamalaa luettavaa.

Itse päädyin ottamaan päivän kerrallaan ja yrittämään pitämään huolen siitä, että meidän pienessä kuplassamme voitaisiin mahdollisimman hyvin. Suurimman osan ajasta pää pysyikin kasassa, mutta aivan loppumetreillä oli viikon mittainen kuoppa, jonka omat tunteet itselleni kaivoivat, ja siinä rypeminen tuntui aiheelliselta. Näin jälkikäteen ajateltuna siinä oli varmaankin kysymys turhautumisesta eikä mistään sen kummemmasta. Tiesin, että paluu normaaliin, siis uuteen normaaliin, alkoi lähestyä, enkä tiennyt haluanko enää omaani palata. Ei tarvinnut.
Phuket Corona virus

Uskon siihen, että meille jokaiselle on oma polku ja jos sen vietäväksi antautuu, päätyy aina juuri sinne, minne on tarkoitettu. Tämä ei tarkoita sitä, että ajelehtii päättömästi virran vietävänä vaan sitä, että tuntee itsensä ja tarttuu aina tilaisuuksiin, jotka vievät eteenpäin. Minun polkuni vei uuteen työpaikkaan uusissa maisemissa. Väittäisin, että näin ei olisi koskaan käynyt ilman koronaa.

En olisi uskonut kuinka paljon korona-aika vaikuttaa omaan elämääni, enkä varsinkaan kuinka positiivisesti. Ruoanlaittotaidot paranivat, sain viettää kiireetöntä aikaa lempipaikassani koko maailmassa eli kotona tehden asioita joista pidän. Olen lisäksi uuden, haastavan työn alussa. Melkein hihkun riemusta kun käytän julkisia WC -tiloja ja kaikista löytyy käsisaippuaa ja jos tämä olisi ollut ainoa positiivinen muutos niin olisin ollut jo tyytyväinen - kyllä, tämä on tärkeää. Yleisen hygieniatason nousu on pieni, mutta pidemmän päälle tärkeä tekijä koko kansan hyvinvoinnille.
Anniina Living in Phuket

Liiallinen luottamus ulkopuoliseen kansantalouden ylläpitoon on hyvin lyhytnäköistä ja nyt onkin pakko etsiä ratkaisuja kestävään kehitykseen ja sen kannustamiseen omin avuin. Vaikka se saattaa viedä aikaa niin loppujen lopuksi siitä hyötyvät ne, jotka nyt ovat haavoittuvimmassa asemassa. On jo nähty, että siihen saakka meiltä löytyy humaanisuutta kannattelemaan toinen toistamme. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin yrittää nähdä valoa tunnelin päässä, niin henkilökohtaisesti kuin valtiollisella tasolla.

Piikki omassa lihassa on edelleen maskien pakollinen käyttö ja se, että juuri kun pääsimme eroon muovipussimaniasta, niin olemme taas vaarassa sortua hygienian varjolla uuteen kertakäyttökulttuuria suosivaan ansaan. Tasapainon löytäminen on jatkuvaa työstöä ja pääasia, että yritystä on.
Restaurants Phuket

Mekin olemme jo kaivautuneet ulospain kuplastamme ja ensimmäisenä kohteena pitkästä aikaa kokeilimme uuden, The Grind Cafe Phuket -ravintolan, tarjontaa. Kahvila-ravintola on uusin lisäys Underwood Art Factoryyn, joka on ehdottomasti koko saaren persoonallisin designtalo. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella isä/poika duo tekee laadukkaita, uniikkeja ja mielikuvituksellisia projekteja - koko paikka huokuu luovuutta ja on siksi ehdottomasti yksi saaren mielenkiintoisimmista vierailukohteista. Fish taco oli loistava päivän saalista korealaiseen tyyliin kasattu runsas annos ja palvelu rennon mutkatonta. Mikä parasta, ravintola sijaitsee uuden työmatkani varrella, joten minulla on hyvä syy poiketa sinne pian ja usein uudestaan.

Phuket restaurants

34 comments


 • gamesellru

  https://gamesell.ru/gkey/2960500


 • vrosnogotPn

  Если человек наблюдают, что же здоровые ногти на ногах стали ломкими, пробивается желтина, раздражение, шелушение либо подобные симптомы некрасивого изменения – целесообразно устремить бережность по такого образа ногтей, эта вид вточности воспроизводит образование https://vros-nogot.ru/ вируса на поверности верхней поверхности, тот что выражается значительным неловкостью, если пропускать излечение этого заражение. Исключая грибка зачастую возможно столкнуться с обнаружением осевшего корня ногтя или покраснение оболочки около места ногтика, целиком всяческие заболевания ногтей предполагают свои основания.
  Ими иногда быть обычная Vros-Nogot.Ru несвежесть ног также упущение по общественных местах, где правдоподобно подцепить болезнью, хотя все болезни ногтей излечиваются, если следует понять затем пройти термин проверенного профилактики. Ресурс по грибок пяток и пальцев всместе с ногтями крем клотримазол – веб-страничка, он описывает всяческие вопросы касательно вируса ноготков плюс обеспечивает полезные публикации, каковы пользователи сумеют задействовать в качестве разъяснения касательно заключению данного вопроса. Еще что под опубликованной темой Вы можете читать трактование плюс обратную опыт от причастных к обнаруженным вопросе.


 • AnnasysArott

  камень содалит знак зодиака
  знаки зодиака овен камень
  знаки зодиака стрелец камни
  камень топаз знак зодиака
  знак зодиака цвет камень

  https://hophopnews.blogspot.com/2021/05/blog-post.html
  https://hubsternews.blogspot.com/2021/05/blog-post.html
  https://bestnewsones.blogspot.com/2021/05/blog-post.html

  знак зодиак рак камень
  знак зодиак рыба камни
  камень знак зодиака дева
  камни знака зодиака близнецы
  знака зодиака близнецы камни

  [url=https://bopspopss.blogspot.com/2021/05/blog-post.html]знак зодиак рак камень
  [/url]
  [url=https://newnewsabout.blogspot.com/2021/05/blog-post.html]камни знак зодиака телец
  [/url]
  [url=https://newsaboutss.blogspot.com/2021/05/blog-post.html]знака зодиака рыбы камень
  [/url]

  камни овнов знак зодиака
  знаки зодиака лев камень
  рыбы знак камни зодиака
  знак зодиака камни весы
  подходящие камни знаку зодиака


 • efemetume
  Amoxil Online[/url] Amoxicillin 500mg Capsules cmx.igeh.rayadivers.com.qim.cf http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

 • uhugatujeq
  Amoxicillin[/url] Amoxicillin 500mg Capsules cvz.vmkr.rayadivers.com.ukr.tf http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Leave a comment