Phi Phi Saarten sukelluskohteet 

Sukellusretkiä upeille Phi Phi saarille Phuketista

Aloittelija | 5-25m | Kevyt virtaus

Bida Nok on kahdesta Bida saaresta suurempi, joka tarjoaa kiistatta maailmanluokan sukelluskohteita. Täällä sinulla on mahdollisuus nähdä Leopardihaita, merikilpikonnia, Ghostpipe-kaloja, Frogfish-kaloja, mureenoja, yli 100 eri kalalajia sekä vahvaa ja tervettä korallia. Lahti Bida Nokin eteläpuolella on loistava aloitteleville sukeltelijoille sekä sukelluskursseja suorittaville opiskelijoille. Finger reef, joka ulkonee lahden edustalta putoaa jopa 30 metriin ja tarjoaa henkeäsalpaavat maisemat monilla korallilajeillaan ja koskemattomuudellaan. Tätä kohdetta ei kannata jättää välistä, sillä täällä on mahdollisuus nähdä Mantarauskuja tai jopa Valashaita. Tällä retkellä tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua vedenalaiseen maailmaan auringonlaskun jälkeen, kun lähdemme tutkimaan pinnanalaista elämää yösukelluksella.

Iso mustekala Phi Phi saarilla

Aloittelija | 5-25m | Kevyt virtaus

Bida Nai, pohjoispuolen saari, on vain parisataa metriä Koh Bida Nokista ja tarjoaa suuria elämää täynnä olevia kivenlohkareita ja mielenkiintoisia läpiuinteja sekä rikkaan vedenalaisen elämän. Tällä kohteella näkee usein suuria kalaparvia ja joskus myös suurempia lajeja kuten riuttahaita. 

Monia erikoisia lajeja Phi Phi saarien sukelluskohteissa
Sukella mustekalojen kanssa
kirkkaat vedet ja mahtavat sukelluskohteet Phi Phi saarilla

Toimistomme

Rayan päämaja sijaitsee Chalongin lahdella, lähellä satamaa mistä useimmat meriretket starttaavat aamuisin. Varusteliikkeemme tarjoa monipuolisen valikoiman viimeisimpiä laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita. Olemme aivan Chalongin liikenneympyrän vieressä, joten meidät on helppo löytää ja olemme auki Phuketissa vuoden ympäri.

Raya Divers Co Ltd
135/4 Moo 4, T. Rawai, A. Muang
Phuket 83130 Thailand
Tel. (66) 6 2243 6558 / (66) 6 2243 2826 
Email. booking@rayadivers.com