Raya Yai & Raya Noi sukelluskohteet 

Sukeltaja tutkimassa pallokalaa

Aloittelija | 0-25m | Kevyt virtaus

Koh Raya Yai on isompi saari kahdesta, ja sen valkoiset hiekkarannat houkuttelevat lomailijaa jäämään pidemmäksikin aikaa. Rantasukelluksia tehdään Raya Yain rannoilta, jotka ovat tunnettuja kristallin kirkkaista vesistä ja upeista maisemistaan. Sukeltamiselle täydelliset matalat lahdet ja kiviseinämät ovat tyypillisiä Raya Yain sukelluskohteissa. Jännittävimpiä asioita mitä Raya Yain kohteissa voi nähdä ovat leijonakalat, barracudat, mureenat ja jopa legendaariset Manta rauskut.

Sukeltaja tutkimassa vedenalaista maailmaa

Aloittelija | 5-25m | Kevyt virtaus

Raya Noilla, joka on kahdesta pienempi ja asumaton saari, on pinaakkeleita sen molemmissa päissä. Pinaakkelit ovat noin 40 metriä syvällä, ja vahvat virtaukset halkovat aluetta, mutta siitä huolimatta näkymät ovat henkeä salpaavia. Näiden pinaakkeleiden välissä on sukelluskohteita nimeltä Kan-pe-la Point ja The Beach. Molemmissa kohteissa on vähäistä virtausta ja mahdollisuudet nähdä Manta rauskuja.

Suuri mureena korallien välissä
Suuria parvia kaloja Raya Yailla
Sukeltaja kuuluisalla hylyllä Raya Yailla

Toimistomme

Raya Yain toimisto sijaitsee keskellä saarta, lähellä saaren " pääristeysväylää" :) Olemme auki joka päivä, aamusta iltaan, vuoden jokaisena päivänä. Varusteliikkeemme tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita.

Raya Divers Co Ltd
69, Moo 1, T. SaladanA. Koh Lanta
Krabi 81150 Thailand
Puh. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email. booking@rayadivers.com