Similan 9 Sukelluskohteet 

Rausku kohtaa usein sukeltaessa similan saarilla

Aloittelija | 5-20m | Kevyt - Kohtalainen virtaus

North Point on Similan-saarten pohjoisin sukelluskohde on sekoitus kaunista kovaa korallia ja isoja kivenlohkareita. Hieman pohjoisempana on toinen jättimäinen kivi, joka työntyy 40 metrin syvyydestä 25 metrin syvyyteen saakka. Jylhistä kanaaleista löytyy näyttäviä viuhka- ja puukoralleja. Isot kalaparvet, mustekalat, rauskut sekä usein nähdyt hait ovat sukelluksen kohokohtia.

Hummeri kurkistaa kivenkolosta

Aloittelija | 5-20m | Kevyt virtaus

Breakfast Bend sukelluskohteessa ohjelmassa on erittäin kiehtova seinämäsukellus, joka muuttuu vauhdikkaaksi virtasukellukseksi virtojen ollessa suotuisat. Uskomaton erilaisten korallien kirjo, joka tarjoaa kodin mm. mustekaloille, hummereille ja enkelikaloille. Lukuisat suuret kalaparvet, viuhkakorallit ja erilaiset hait takaavat mielenkiintoisen sukelluksen. Kokeneemmat sukeltajat voivat poiketa riutalta myös Three Trees kallioille. Kohde on suotuisa myös snorklaamiselle.

Värikkäitä kaloja similan 9 sukelluskohteessa
Hyväkuntoista pehmeää korallia
Sukella lionfishin kanssa Similanilla

Toimistomme

Rayan toimisto on Khao Lakin keskustassa ja auki marraskuusta maaliskuuhun. Varusteliikkeemme tarjoaa monipuolisen valikoiman viimeisimpiä laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita.

Raya Divers Co Ltd
38 Moo.7 T.Khuk Khak A Takuapa
Phang Nga 82190
Puh. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email. booking@rayadivers.com