Thaimaa ei näytä avaavan rajojaan vuoden 2020 puolella

Thaimaa ei näytä avaavan rajojaan matkailulle ennen vuoden loppua - ennuste T.A.T.:n kuvernööriltä

Tämä on haastava käänne Thaimaan koronavirustoimissa sekä Rayalle, että koko maan turismille. Seuraamme tilannetta, mutta kohteidemme avaaminen vuoden 2020 aikana ei näytä tällä hetkellä todennälöiseltä. Olemme kuitenkin tottuneet, että asiat saattavat Thaimaassa muuttua nopeastikin joten tarkkailemme tilannetta jatkuvasti.


Thaimaan turismiorganisaation markkinoinnin johtaja Chattan Kunjara Na Ayudhya sanoi, että “aikataulua turismin ja rajojen avaamiseksi ei ole asetettu viikottaisissa Koronavirus-tapaamisissa.”.

Hän totesi, että Thaimaan valtiolla on “hyvin, hyvin varovainen” lähestyminen rajojen avaamiselle ja hän ei odota Thaimaan toivottavan turisteja tervetulleeksi vuoden 2020 puolella.

“En näe mitään signaalia valtiolta, että rajat aukeaisivat tämän vuoden puolella. Tämä tuo hurjan paineen turismille. Joulusesonki, eli koko vuoden kiireisin aika on vaarassa ja olen huolissani jopa Kiinalaisesta Uudesta Vuodesta helmikuussa 2021. Valitettavasti tämä ei ole kovin ruusuinen kuva turismille.”