Phuket aukeaa matkailulle 1.7.2021

Phuket reopening 1st of July 2021

Thaimaassa on tällä hetkellä lievä Koronaviruksen kolmas aalto kun tapaukset alkoivat lisääntymään huhtikuussa 2021. Infektioiden ja/tai kuolemien määrä on kuitenkin edelleen hyvin pieni verrattuna useimpiin muihin maihin.

Koronavirus Thaimaa Suomi

 

MATKAILU PHUKETIIN ALKAA 1.7.2021

Thaimaa on ilmoittanut, että Koronarokotetut kansainväliset turistit saavat matkustaa Phuketin saarelle ilman karanteenia 1. heinäkuuta 2021 alkaen - Phuket on ensimmäinen kohde, joka avataan uudelleen kansainvälisille matkailijoille.

Jotta matkustajat tuntevat olonsa turvalliseksi, koko saaren väestö rokotetaan vähintään 70-prosenttisesti, jotta laumaimmuniteetti saavutetaan ennen rajojen avaamista.

Vaikka rokotuskeskuksia suljettiin viime viikkoina COVID-infektioden levitessä saarella, Phuketin massiivinen joukkorokotuskampanja on taas käynnissä ja toistaiseksi yli 104 000 Phuketin asukasta on rokotettu (noin 23% väestöstä).

Rokotettuja tähän mennessä ovat lääkintähenkilöstö, matkailusektorilla työskentelevät kohderyhmät, etniset ryhmät, buddhalaiset munkit, kylien päämiehet, valtion virkamiehet ja paikallishallinnon organisaatioiden henkilöstö.

Seuraamme edistymistä ja päivitämme tilannetta verkkosivustoillamme ja sosiaalisen median kanavillamme.

Similan